Toilet renovatie

Uw toilet weer als nieuw

Is uw toilet toe aan vervanging? Een toilet renovatie biedt dan een perfecte uitkomst. Bij Burger & Stone Bouw realiseren wij uw nieuwe droomtoilet. Wij zorgen dat alle werkzaamheden van A tot Z netjes worden afgehandeld. Eerst halen we de oude toilet en tegels eruit, zorgen we dat alle leidingen en kabels worden nagelopen en eventueel worden verlegd. Tot slot maken wij van uw kleine kamer het toilet wat u altijd al wilde hebben!

Onze werkwijze bij toilet renovatie

Afspraak maken

Samen met u maken wij een afspraak om de werkzaamheden van de toilet renovatie door te nemen.

Offerte

U krijgt van ons een complete offerte tegen de scherpste prijs en die geheel past bij uw wensen.

Verwijdering oud toilet

Wij verwijderen het oude toilet en zorgen dat het afval netjes wordt afgevoerd. U hoeft hier zelf niks voor te regelen.

Plaatsing nieuw toilet

Geheel volgens afspraak maken wij van uw toilet een klein droompaleis. Zo kunt u jaren weer genieten van de bezoeken aan de kleine kamer.

Advies voor toilet renovatie

U zult vast al een beeld hebben hoe u uw nieuwe toilet wilt hebben. Dan is het goed om deze wensen met onze ervaren vakmensen door te nemen en te bekijken of deze ook haalbaar zijn.

Bent u er nog niet uit wat voor een wc-pot of welke tegels u wilt? Dan geven onze vakmensen graag advies. Ook voor een nieuw waterfonteintje kunnen wij bekijken wat voor uw situatie het beste is. 

 

Ons werkgebied

Ons werkgebied is in en 40 km rondom Den Haag. Hier vallen dus ook Westland, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Delft en Leiden onder.

Meest gestelde vragen over toilet renovatie

Wat kost een toilet renovatie?

De kosten van een toilet renovatie hangt af van de werkzaamheden die moeten worden verricht. Voorafgaand aan de renovatie nemen wij samen met u uw wensen door, zodat wij een goed beeld hebben van wat er moet worden gedaan. Uit deze inventarisatie rolt een offerte, die wij zo scherp en compleet mogelijk aanbieden. Zo heeft u achteraf geen onverwachtse kosten en kunt u er van uit gaan dat uw nieuwe toilet voor een scherp tarief wordt gerealiseerd!

Hoe lang duurt een toilet renovatie?

Gemiddeld doen wij 1 tot 5 werkdagen over de renovatie van een toilet. Dit hangt helemaal af van de werkzaamheden. Alleen een pot vervangen zal minder tijd in beslag nemen dan een hele toiletrenovatie. U kunt er wel van op aan dat wij zo snel mogelijk te werk gaan en wij altijd de planning met u duidelijk communiceren.

Benieuwd wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u nemen wij uw toilet renovatie door, waarna wij een prijsopgave uitbrengen. In ons contactformulier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent de toilet renovatie en op welke tijdstippen wij u het beste kunnen bereiken.