Badkamer renovatie

De badkamer uit uw dromen

Als uw huidige badkamer niet meer voldoet aan uw wensen, waarom dan geen badkamerrenovatie? Een gehele renovatie van de badkamer of alleen de onderdelen die u wilt laten vervangen. Wij voeren uw badkamerrenovatie geheel naar uw wens uit.

Onze werkwijze bij badkamerrenovatie

Afspraak maken

Samen met u maken wij een afspraak om de werkzaamheden van de badkamer renovatie door te nemen.

Offerte

U krijgt van ons een complete offerte tegen de scherpste prijs en die geheel past bij uw wensen.

Verwijdering oude badkamer

Wij verwijderen de oude badkamer en zorgen dat het afval netjes wordt afgevoerd. U hoeft hier zelf niks voor te regelen.

Plaatsing nieuwe badkamer

Geheel volgens afspraak maken wij van uw badkamer een kleine spa. Zo kunt u jaren weer genieten en relaxen onder de douche of in bad.

Van douchekabine tot meubilair

Zwarte tegels? Of toch liever antreciet? Tijdens een bezoek van onze ervaren aannemers nemen wij al uw wensen door. Hierbij geven wij tips en adviezen waar u op moet letten en wat haalbaar is. Wij kunnen vrijwel alles op maat voor u maken. Van douchekabine tot aan de wasbak en de kastjes voor de handdoeken.

 

Ons werkgebied

Ons werkgebied is in en 40 km rondom Den Haag. Hier vallen dus ook Westland, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Delft en Leiden onder.

Benieuwd wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u nemen wij uw toilet renovatie door, waarna wij een prijsopgave uitbrengen. In ons contactformulier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent de toilet renovatie en op welke tijdstippen wij u het beste kunnen bereiken.