Schilder

Binnen- en buiten schilderwerk

Een schilder die uw schilderwerk van A tot Z verzorgt. Die vindt u bij Burger & Stone Bouw. Bij ons zijn kwaliteit en uw tevredenheid zeer belangrijk. Daarom schilderen wij uitsluitend met de producten van Sigma. Met dit topmerk kunnen wij garanderen dat de objecten die wij schilderen altijd goed en strak in de lak zitten!

Onze schilderwerkzaamheden

Binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Spuitwerk

Stucwerk

Behang

Houtrotreparaties

Glaswerk

Ons werkgebied

De schilders van Burger en Stone Bouw komen graag naar u toe. Ons werkgebied is in en 30 km rondom Den Haag. Hier vallen dus ook Westland, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Delft en Leiden onder.

Welke kleur? Wij geven uw kleuradvies!

Het kiezen van een kleur soms lastig zijn. Past de kleur wel goed in de ruimte of bij uw woning? Het kiezen van de juiste kleur behoeft dan ook enige kennis. Wij kunnen u voorzien van een waardevol kleuradvies.

Benieuwd wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u nemen wij uw schildersklus door, waarna wij een prijsopgave uitbrengen. Wilt u dat wij eerst langskomen om de schildersklus bij u thuis of op kantoor door te nemen? Ook dit is geen probleem en kunt u aangeven in het contactformulier.