Loodgieterswerk

Allround loodgieter

Of u nu last heeft van een verstopt toilet, een lekkage of dat de bekleding van uw dak moet vervangen. Wij kunnen elke loodgietersklus voor u verzorgen. U kunt dus ook terecht voor leiding- en installatiewerk. Daarnaast zijn wij ook erkent Remeha monteur. Dit houdt in dat wij uw CV installatie kunnen plaatsen en onderhouden.

Hiermee kunnen wij u helpen

Dakwerkzaamheden

Leidingwerk

Lekkages

CV installaties plaatsen en onderhouden

Installatiewerk

Verstoppingen

Spoed? Bel ons dan direct!

Doet u CV het niet meer? Of heeft u last van een verstopping? Twijfel niet en bel ons direct op  +31 6 43 47 88 41. Na telefonisch overleg zullen wij zo spoedig mogelijk uw probleem verhelpen. Ons werkgebied is in en 30 km rondom Den Haag. Hier vallen dus ook Westland, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Delft en Leiden onder.

Een geheel nieuw toilet of badkamer?

Ook dit is geen probleem voor ons! Wij regelen alles van A tot Z en realiseren uw droomtoilet of droombadkamer. Kijk voor meer informatie op de pagina van toiletrenovatie of badkamerrenovatie.

Een loodgietersklus? Neem dan contact met ons op

Samen met u nemen wij uw klus door, waarna wij een prijsopgave uitbrengen. Wilt u dat wij eerst langskomen om de klus bij u thuis of op kantoor door te nemen? Ook dit is geen probleem en kunt u aangeven in het contactformulier.