keukenrenovatie

Uw keuken naar wens

Uitgekookt in uw oude keuken? Dan is het tijd voor vervanging. Een keuken renovatie biedt dan de oplossing. Een renovatie is goedkoper dan een gloednieuwe keuken. Een nieuw werkblad, een likje verf, nieuwe grepen of nieuwe inbouw apparatuur. Wij vervangen tijdens de keuken renovatie alles naar uw wens. Zo kunt de keuken er weer jaren tegenaan en u weer heerlijk koken in uw nieuwe keuken!

Onze werkwijze bij keuken renovatie

Afspraak maken

Samen met u maken wij een afspraak om de werkzaamheden van de keuken renovatie door te nemen.

Offerte

U krijgt van ons een complete offerte tegen de scherpste prijs en die geheel past bij uw wensen.

Verwijdering oud toilet

Wij verwijderen het oude toilet en zorgen dat het afval netjes wordt afgevoerd. U hoeft hier zelf niks voor te regelen.

Realiseren droom keuken

Geheel volgens afspraak maken wij van uw toilet een klein droompaleis. Zo kunt u jaren weer genieten van de bezoeken aan de kleine kamer.

Advies voor keuken renovatie

U zult vast al een beeld hebben hoe u uw nieuwe keuken wilt hebben. Dan is het goed om deze wensen met onze ervaren vakmensen door te nemen en te bekijken of uw wensen ook haalbaar zijn. Daarom komen wij altijd even langs om met u de wensen door te nemen. 

Bent u er nog niet uit wat voor keukenblad of welke tegels u wilt? Dan geven onze vakmensen graag advies. Ook voor een nieuwe inbouwapparatuur kunnen wij bekijken wat voor uw situatie het beste is. U kunt ook wat inspiratie opdoen op onze inspiratiepagina.

 

Ons werkgebied

Ons werkgebied is in en 40 km rondom Den Haag. Hier vallen dus ook Westland, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Delft en Leiden onder.

Meer weten over keukenrenovatie?

Neem contact op met onderstaande gegevens of door het contactformulier in te vullen.

Neptunusstraat 12 2586 GS Den Haag

+31 6 43 47 88 41