Timmerwerkzaamheden

Timmerwerkzaamheden

Een nieuw kozijn, of een op maat gemaakte bank voor in uw achtertuin. Bij ons kunt u terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van timmerwerk. Samen met u nemen wij de werkzaamheden door, waarna wij het timmerwerk met ons timmermansoog voor u realiseren. Het nieuwe kozijn zal perfect passen en de bank zal heerlijk zitten. Daar kunt u van op aan!

Wij zijn een allround timmerbedrijf

Nieuwe kozijnen

Houtrotreparaties

Aftimmerwerk

Kasten

Schuifdeursystemen

Gevelbetimmering

Meubels op maat

Ons werkgebied

Ons werkgebied is in en 30 km rondom Den Haag. Hier vallen dus ook Westland, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Delft en Leiden onder.

Timmerwerk op maat

Elk timmerwerkproject wordt door ons helemaal naar uw wens gemaakt. Eerst wordt samen met u uw wensen doorgenomen. Daarna gaan wij uw project aan de slag. Bij ons staan kwaliteit en uw tevredenheid in een hoog vaandel. U kunt er dus van op aan dat wat wij opleveren geheel naar uw wens is en kwalitatief goed is!

Benieuwd wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u nemen wij uw timmerwerk door, waarna wij een prijsopgave uitbrengen. Wilt u dat wij eerst langskomen om de timmerwerk bij u thuis of op kantoor door te nemen? Ook dit is geen probleem en kunt u aangeven in het contactformulier.