De schilder voor het Westland

Voor uw binnen- en buitenschilderwerk

Dé schilder voor Westland en omgeving

Met een vestiging in Naaldwijk weten wij precies wat een Westlander wilt hebben: kwaliteit, service en vakmanschap. Dat kunt u dan ook verwachten als u uw schildersklus door ons laat uitvoeren. Door onze projecten met de producten van Sigma te schilderen kunnen wij deze drie belangrijke pijlers ook waar maken. Uw binnen- en buitenschilderwerk ziet er weer strak uit als u dit door de schilders Burger & Stone bouw laat doen!

Wij zijn een allround schilder

Binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Spuitwerk

Stucwerk

Behang

Houtrotreparaties

Glaswerk

Wij schilderen uw huis in het Westland!

De schilders van Burger en Stone Bouw komen graag bij u langs om uw schildersklus te verwezenlijken. Ons werkgebied is in en rondom Westland. Hier vallen dus Naaldwijk, Poeldijk, Honselersdijk, Heenweg, ‘s-Gravenzande, De Lier, Wateringen, Maasdijk, Monster, Ter Heijde en Kwintsheul onder. Maar ook net buiten het Westland, zoals Midden-Delfland en Hoek van Holland helpen wij u met uw schilderklus!

Welke kleur? Wij geven uw kleuradvies!

Het kiezen van een kleur soms lastig zijn. Past de kleur wel goed in de ruimte of bij uw woning? Het kiezen van de juiste kleur behoeft dan ook enige kennis. Wij kunnen u voorzien van een waardevol kleuradvies.

Benieuwd wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u nemen wij uw schildersklus door, waarna wij een prijsopgave uitbrengen. Wilt u dat wij eerst langskomen om de schildersklus bij u thuis of op kantoor door te nemen? Ook dit is geen probleem en kunt u aangeven in het contactformulier.