+31 6 43 47 88 41 burgerstonebouw@gmail.com

Burger en Stone Bouw

Burger en Stone bouw is de allround aannemer uit Scheveningen en omgeving. Wij staan voor kwaliteit, service en vakmanschap.

Altijd een complete offerte; geen verborgen kosten achteraf
Afspraak is afspraak en deze komen wij altijd na
Een goede service. Ook na de klus
Onze communicatie is open en eerlijk en via 1 contactpersoon
Kwaliteit is belangrijk. Wat wij afleveren is dus van hoog kwaliteit
Wij werken in een straal 30 km rondom Den Haag

 

Burger en Stone Bouw

Opgezet door Nico Burger is Burger en Stone Bouw de afgelopen jaren uitgegroeid tot een allround aannemersbedrijf Door ruime ervaring en een groot netwerk van partners & toeleveranciers zijn wij gespecialiseerd in verbouwingsprojecten waarbij heldere afspraken, hoge kwaliteit en de beste service centraal staan. Sinds een aantal jaar krijgt Nico hulp van zijn zoon Raymond. Samen bouwen zij elke klus doeltreffend af.

Werkgebied

Burger en Stone Bouw is in Scheveningen gevestigd. Ons werkgebied is dan ook voornamelijk in Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Delft, Rijswijk, Westland, Midden-Delfland, Leidschendam, Wassenaar, Alphen aan den Rijn, Voorburg en Hoek van Holland.

Diensten

Als allround aannemer kunnen wij elke klus in en rondom uw woning aan. Deze klussen hebben wij verdeeld in acht diensten. Meer over deze diensten kunt u hieronder vinden.

Aan- en verbouw

Een dakkapel, carport of een aanbouw. Het zijn grote projecten die wij secuur en geheel naar uw wens voor u realiseren

Renovatie

Renovatie is bij Burger en Stone een brede term. Zo renoveren of onderhouden wij alles in en rond uw huis. Denk hierbij aan uw keuken of badkamer. Maar wij voeren ook gevelrenovaties uit!

Timmerwerk

Burger en Stone bouw verzorgt ook timmerwerkzaamheden. Denk hierbij aan het op maat maken van houten kozijnen, het maken van een tuinhuis of andere werkzaamheden met hout. 

Schilderwerk

Met oog met detail zetten wij bij elke schildersklus het beste resultaat neer. Dit doen wij bij binnen- en buitenschilderwerkzaamheden.

Stucwerk

Stuc- plak of pleisterwerk. Wij doen dit allemaal. Samen met u bekijken wij welk soort en welke kleur stucwerk het beste bij u past. 

Elektra

Het verleggen van elektra. Het maken van een extra groepenkast. Dit zijn voorbeelden van elektraklussen die wij doen.

Loodgieterswerk

Heeft u een verstopping? Of last van een lekkage? Burger en Stone bouw verhelpt dit graag voor u. Onze loodgieter werkt snel en doeltreffend. Zo heeft u geen last meer van die vervelende verstopping of lekkage!

Glaszetten

Het vervangen van glas is meestal een spoedklus. En dat weten wij maar al te goed! Daarom kunnen wij alle soorten glas zo snel mogelijk vervangen. 

Burger en Stone bouw. De allround aannemer uit Scheveningen