badkamer renovatie Westland

Uw droombadkamer realiseren met ervaren specialisten en stylisten

Het renoveren van een badkamer gaat niet over één dag ijs. Een compleet nieuwe badkamer? Of alleen een nieuwe look van de huidige badkamer? Wat voor tegels? Hoe moet het sanitair eruit komen te zien? Zomaar wat vragen die direct door uw hoofd spoken. Op deze pagina over badkamer renovatie in Westland proberen wij al direct een aantal vragen te kunnen beantwoorden. Met een vast team van ervaren specialisten en stylisten zorgen we samen met u voor een badkamer waarvan u al jaren heeft gedroomd!

Burger en Stone Bouw

Met onze roots in Scheveningen hebben wij de afgelopen jaren ook een vestiging in Naaldwijk. Hierdoor kunnen wij het Westland, Hoek van Holland & Maassluis nog beter van dienst zijn. U kunt bij ons maatwerk, vakmanschap en een duidelijke communicatie verwachten. Zo heeft u van offerteaanvraag tot oplevering te maken met 1 contactpersoon. Dit doen wij om de communicatie zo gemakkelijk en transparant mogelijk te houden. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van onze stylisten om uw plannen door te nemen en te realiseren.

Het renoveren van een badkamer gaat niet over één dag ijs. Een compleet nieuwe badkamer? Of alleen een nieuwe look van de huidige badkamer? Wat voor tegels? Hoe moet het sanitair eruit komen te zien? Zomaar wat vragen die direct door uw hoofd spoken. Op deze pagina over badkamer renovatie in Den Haag proberen wij al direct een aantal vragen te kunnen beantwoorden. Met een vast team van ervaren specialisten en stylisten zorgen we samen met u voor een badkamer waarvan u al jaren heeft gedroomd!

Burger en Stone Bouw

Met onze roots in Scheveningen hebben wij de afgelopen jaren ook een vestiging in Westland. Hierdoor kunnen wij het Westland, Hoek van Holland & Maassluis nog beter van dienst zijn. U kunt bij ons maatwerk, vakmanschap en een duidelijke communicatie verwachten. Zo heeft u van offerteaanvraag tot oplevering te maken met 1 contactpersoon. Dit doen wij om de communicatie zo gemakkelijk en transparant mogelijk te houden. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van onze stylisten om uw plannen door te nemen en te realiseren.

De badkamer renovatie specialist uit Westland

Wij staan voor

15 jaar ervaring

Vakmanschap

Maatwerk

Garantie & Nazorg

Elke badkamer is te renoveren

Badkamers bestaan in alle soorten en maten. Groot, klein, met een toilet, zonder toilet of met gekke hoekjes in de badkamer. Als echte badkamer renovatie specialist uit Westland hebben wij vrijwel elk soort badkamer al een keer meegemaakt. Hierdoor kunnen wij ook de lastigste badkamers renoveren.

Van idee naar plan

Heeft u al een idee over hoe uw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien? Dat is hartstikke fijn! Voordat de badkamer renovatie begint bespreken wij uw idee thuis aan de keukentafel. We bekijken de mogelijkheden, geven advies en maken van uw idee een plan voor de badkamer renovatie.

Nog geen duidelijk beeld van uw badkamer?

Dit is geen probleem! Wij werken samen met interieurstylisten uit Westland. Wij  kunnen uw badkamer renovatie bij hun voorleggen en zij komen dan met ideeën waar u misschien nooit aan heeft gedacht!

 

Ons voorstel

Naar aanleiding van een bezoek van de kennismaking bij u thuis zal er een passende offerte worden uitgebracht. De offerte en planning bespreken wij graag persoonlijk met u zodat er ruimte is om vragen te stellen en uitleg te geven. Na het ontvangen van uw akkoord middels uw handtekening en aanbetaling zullen de voorbereidingen en de uitvoering worden getroffen.

Badkamer renovatie in zicht

Nu u weet hoe uw nieuwe droombadkamer eruit komt te zien, gaan we over tot de planning. Uit ervaring weten wij dat veel mensen tijdens een badkamer renovatie in het Westland enthousiast worden als het bijna zover is. Maar er wordt ook opgekeken tegen de verbouwing. Samen met u proberen wij de communicatie zo duidelijk mogelijk te houden zodat er geen onverwachte verrassingen zijn. Wij houden de werkplaats graag schoon en overzichtelijk. Er is altijd ruimte voor overleg en vragen. 

Een schone werkplek zorgt voor overzicht

Tijdens het slopen of demonteren van de oude badkamer ontstaat er veel afval. Afhankelijk van ieder project zal er een container worden geplaatst om de werkplek opgeruimd en overzichtelijk te houden. Hierdoor hebben wij een prettige omgeving om te werken naar het eindresultaat.

Onze werkwijze bij badkamer renovatie in Den Haag

Afspraak maken

Samen met u maken wij een afspraak om de werkzaamheden van de badkamer renovatie door te nemen.

Offerte

U krijgt van ons een complete offerte tegen de scherpste prijs en die geheel past bij uw wensen.

Afval

Wij verwijderen de oude badkamer en zorgen dat het afval netjes wordt afgevoerd. U hoeft hier zelf niks voor te regelen.

Nieuwe badkamer

Geheel volgens afspraak maken wij van uw badkamer een kleine spa. Zo kunt u jaren weer genieten en relaxen onder de douche of in bad.

Plaatsing en oplevering

Geheel naar het plan dat we samen met u hebben opgesteld voeren wij de badkamer renovatie uit. Met ons team van ervaren specialisten verzorgen wij het loodgieterswerk, stucwerk, tegelwerk en de afwerking. Uw badkamer wordt de mooiste van heel Westland en omstreken. En als alles klaar is dan leveren wij de badkamer op. U kunt nu genieten van uw nieuwe droombadkamer! 

Badkamer renovatie in Westland en omstreken

Onze vestiging in het Westland is gevestigd in Naaldwijk.  Zo bent u altijd verzekerd dat u zaken doet met een lokale vakspecialist, én hoeven wij geen voorrijkosten te berekenen. Dit scheelt dus weer in de kosten!

Burger & Stone